Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 01 Ožujak 2024

01. 03. 2024.

Radionica o značaju brendiranja lokalnih proizvoda

Radionica u Kući baranjskog kulenaRadionica u Kući baranjskog kulena(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 26. II. 2024. godine, u sklopu projekta suradnje LAG-ova "Od tradicije do brenda", u Kući baranjskog kulena u Branjinom Vrhu, s početkom u 17 sati, održana je radionica na temu "Značaj brendiranja lokalnih proizvoda za strateški razvoj područja" (najavu vidjeti ovdje).

Radionica je organizirana u suradnji s Udrugom proizvođača kulena "Baranjski kulen" i glavnim organizatorom manifestacije "S klobasicom u Europu" dr. sc. Mariom Bratulićem iz Svetog Petra u Šumi.

01. 03. 2024.

LAG-ovi nas inspiriraju (2): LAG Strossmayer

Logo LAG-a StrossmayerLogo LAG-a Strossmayer"Raznolikost nas povezuje, LAG-ovi nas inspiriraju" informativna je kampanja LAG-ova, Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike i Ministarstva poljoprivrede s ciljem promicanja rezultata i važnosti lokalnih akcijskih grupa na lokalnoj i regionalnoj razini.

LAG Strossmayer

Dana 1. X. 2013. godine LAG Strossmayer sa sjedištem u Đakovu osnovalo je devet jedinica lokalne samouprave (JLS) s područja Osječko-baranjske županije. Danas su u sastavu tog LAG-a sedam općina: Drenje, Levanjska Varoš, Satnica Đakovačka, Semeljci, Strizivojna, Trnava i Viškovci te Grad Đakovo, a ima ukupno 51 člana.

LAG je nazvan prezimenom đakovačkog biskupa Josipa Jurja Strossmayera (1815-1905), kojim su osnivači nastojali obilježiti osobnost svoga prostora i dimenziju koja najviše približava to područje načelima LEADER-programa.

01. 03. 2024.

Oznaka vidljivosti Europske unije

Oznaka vidljivosti Europske unijeOznaka vidljivosti Europske unije

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.