Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 06 Srpanj 2021

06. 07. 2021.

Projekti suradnje LAG-a Baranja

Projekt suradnje 'Turizmom razvijamo područje'Projekt suradnje 'Turizmom razvijamo područje'Nakon dužeg zastoja u provođenju aktivnosti na projektima suradnje izazvanog pandemijom COVID-19, LAG Baranja nastavlja s provedbom aktivnosti na projektima suradnje s domaćim LAG-ovima. S tim u vezi u mjesecu lipnju 2021. godine održane su dvije aktivnosti na projektima suradnje u organizaciji LAG-a Baranja i to:

1. Dvodnevna radionica s LAG-om Međimurski doli i bregi na temu "Cekari – tradicija na moderan način" u sklopu projekta "Turizmom razvijamo područje". Tom prilikom su, pored LAG-a Međimurski doli i bregi i njegovih cekerašica i LAG-a Baranja kao nositelja aktivnosti, na radionici bili i ostali LAG-ovi partneri na projektu (LAG Moslavina, LAG Virovitički prsten, LAG Papuk i LAG Srijem). Radionica je održana 10. i 11. lipnja 2021. godine u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru i na Seoskom gospodarstvu Ivica i Marica u Karancu (vidjeti OVDJE).

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.