Ispiši ovu stranicu
24. 04. 2024.

Poziv na proslavu Praznika rada u Suljošu i Belom

Praznik rada 2024. godinePraznik rada 2024. godineI ove godine već tradicionalno Prvi maj, odnosno Praznik rada proslavit će se u Sportsko-rekreacijskom centru Kneževi Vinogradi.

U srijedu, 1. V. 2024. godine, od 10 sati, posjetitelje očekuje bogat program za cijelu obitelj: dječji napuhanac, vožnja kajakom, ribolov, gastronomska ponuda Restorana Panon, kao i mogućnost pripreme vlastite hrane, a sve to uz taktove žive glazbe.

Ali to nije sve! Posjetioce očekuje i internacionalni nogometni turnir, dječje natjecanje u ribolovu, kao i roštiljada.

U 13 sati bit će podjela besplatnog graha i čobanca.

(Izvor: Kneževi parkovi)Sportsko-rekreacijski centar Kneževi VinogradiSportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Praznik rada, Prvi svibnja, može se provesti i na Šećeranskom jezeru kod Belog Manastira, gdje će posjetitelje dočekati cjelodnevni zabavni sadržaji za cijelu obitelj. Priroda, društvo, domaći grah besplatan za posjetitelje (u 12 sati – Mika catering!) te brojni zabavni sadržaji i više su nego dobar razlog za zaputiti se na Šećeransko jezero.

Najmlađi će se zabaviti u napuhancima, osigurano je sto zmajeva za puštanje, moguće je okušati se u vožnji kanuima, ali i u ljudskom stolnom nogometu.

Grad Beli Manastir i Turistička zajednica Baranje pozivaju građane da prošetaju do Šećeranskog jezera, dođu biciklima, romobilom, rolama, da nešto nauče i uživaju u prirodi.

(Izvor: Radio Baranja)Šećeransko jezero kod Belog ManastiraŠećeransko jezero kod Belog Manastira

Pročitano 234 puta