Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 04 Studeni 2021

04. 11. 2021.

U Termama Tuhelj održana trodnevna radionica za LAG-ove

'Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje''Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje'U organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Nacionalne ruralne mreža, u suradnji s LEADER-mrežom Hrvatske, Hrvatskom mrežom za ruralni razvoj, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i LAG-om Zagorje-Sutla, od 2. do 4. studenog 2021. godine u Termama Tuhelj održana je radionica za LAG-ove "Stanje provedbe Mjere 19 i izrada LRS za novo programsko razdoblje".

Radionicu je otvorio državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek, a pozdravne govore su uputili i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i načelnik Općine Tuhelj Mladen Hercigonja.

04. 11. 2021.

OBŽ nastavlja provedbu razvojnih projekata

Četvrta sjednica Skupštine OBŽČetvrta sjednica Skupštine OBŽDana 4. XI. 2021. godine održana je 4. sjednica Skupštine Osječko-baranjske županije, na kojoj se raspravljalo:

  • o izvješću o stanju i problematici građenja i održavanja županijskih i lokalnih cesta,
  • o poslovanju Slobodne zone Osijek d.o.o. i Regionalne veletržnice Osijek d.d.,
  • o izvješću o stanju u školstvu i poslovanju školskih ustanova čiji je osnivač Osječko-baranjska županija,
  • o informaciji o projektu "Rekonstrukcija (preuređenje) prostora Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir" i o još 12 tema.

Na upite novinara uoči sjednice župan Ivan Anušić govorio je o najvećim projektima Županije koji su pokrenuti ili su već pred dovršetkom:

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.