Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 02 Studeni 2021

02. 11. 2021.

Rang-lista za mjeru "Ulaganja u vinarije i marketing vina"

Ogromne inoks-bačve u vinariji Vina BeljeOgromne inoks-bačve u vinariji Vina BeljeAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) dana 4. ožujka 2021. godine objavila je Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina za razdoblje 2019.-2023. za mjeru "Ulaganja u vinarije i marketing vina" u 2021. godini.

Na Natječaj je zaprimljeno ukupno 267 prijava. Nakon administrativne kontrole svih prijava, APPRRR je utvrdila da nema dovoljno sredstava za financiranje svih prihvatljivih projekata te je sastavila rang-listu i odabrala prijave s najvećim brojem prioritetnih bodova.

Rang-lista s naznačenim odabranim prijavama objavljena je na internetskim stranicama Agencije za plaćanja i istoj se može pristupiti ovdje.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.