Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 24 Rujan 2019

24. 09. 2019.

Tematski forum – "Uloga lokalnih proizvoda u ruralnom razvoju"

Lokalna akcijska grupa Baranja, u okviru provedbe Lokalne razvojne strategije, organizira "Tematski forum – Uloga lokalnih proizvoda u ruralnom razvoju". Forum je sufinanciran sredstvima Mreže za ruralni razvoj prema Pozivu za podnošenje prijedloga aktivnosti u provedbi Akcijskog plana Mreže za 2019. godine korištenjem sredstava Mjere 20 "Tehnička pomoć" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Tematski forum o ulozi lokalnih proizvoda u ruralnom razvoju već je prepoznatljivo događanje koje Lokalna akcijska grupa Baranja organizira u sklopu "Jeseni u Baranji" pod motom

"Domaće je na stolu",

a održat će se u petak, 4. listopada 2019. godine, u Belom Manastiru, u Etnološkom centru baranjske baštine, Kralja Tomislava 70, s početkom u 10:00 sati.

CILJ Tematskog foruma je pokazati mogućnosti gospodarskog napretka Baranje utemeljenog na razvoju lokalnih proizvoda kroz povezivanje, umrežavanje i prodaju domaćih proizvoda korištenjem mjera iz Programa ruralnog razvoja i provedbom Lokalne razvojne strategije.

U sklopu Tematskog foruma bit će organiziran prikladan sajam lokalnih proizvođača hrane i vina uz degustaciju domaćih proizvoda.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.