Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 07 Siječanj 2021

07. 01. 2021.

Produljen rok za potporu za tip operacije 4.4.1.

  • Produljen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za tip operacije 4.4.1. "Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša"

S obzirom na stanje uzrokovano pandemijom COVID-19, kao i na situaciju na područjima pogođenim potresom, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu Natječaja za provedbu Mjere 4. "Ulaganja u fizičku imovinu" iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Prvom izmjenom Natječaja za provedbu Podmjere 4.4. "Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena", tipa operacije 4.4.1. "Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša", produljen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu s 11. siječnja 2021. godine na 1. ožujka 2021. godine do 12:00 sati, a u ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen. Detaljnije se može pogledati ovdje.

Naša web-stranica koristi sljedeći kolačić: cwGeoData. Njega koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.