Ispiši ovu stranicu
10. 09. 2023.

Održan 18. SALORI u Gospodarskom centru u Osijeku

Svečano otvaranje SALORI-jaSvečano otvaranje SALORI-jaSajam lova, ribolova i turizma – SALORI 2023. prvi put je održan na novoj lokaciji, u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije u Osijeku. Sajam na kojem se susreću stručnjaci i ljubitelji lova, ribolova i turizma trajao je od 8. do 10. rujna, a okupio je stotinjak izlagača koji su ponudili izložbu i prodaju renomirane opreme, oružja, pribora i uređaja za lov i ribolov, a u ponudi su bile i brojne stručno-prateće aktivnosti. Sajam je svečano otvoren 8. IX. (vidjeti OVDJE).

Osim što je privukao brojne izlagače, 18. SALORI je privukao i brojne posjetitelje. Naime, novi prostor omogućio je dolazak većeg broja posjetitelja, pa je ove godine sajam posjetilo oko 5.000 osoba, što je 10 puta veći interes nego što je bio na prethodnoj lokaciji koja je zbog limitiranog prostor mogla primiti do 500 posjetitelja.

SALORI je deseta manifestacija koja je održana u prostoru novog Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, u komu se do kraja godine očekuje još 11 događanja. Među njima se osobito ističu Jesenski sajam, Tehnicoolum te Green Matrix Summit.

Sajam SALORI organizirala je tvrtka Osječki sajam d.o.o. u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Hrvatskim lovačkim savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije i "Hrvatskim športsko ribolovnim savezom" (HŠRS). Program se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva turizma i sporta, a pod sponzorstvom Hrvatskih šuma d.o.o., Općine Strizivojna te firme Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o. Zagreb.

 (Izvor i foto: obz.hr)

Pročitano 338 puta